Ioga kundalini

Coneixes el kundalini ioga? És un ioga dinàmic que combina moviment, postures estàtiques, tancaments musculars, mudres, respiracions pranayama i mantres. T'agradaria provar-lo?

Les classes començaran a partir del i els horaris són els següents:

Horaris:

-dilluns 9.30h
dimarts i divendres a les 19.15h 

Cada sessió dura 1h 15 minuts. 

Preus: 
- una sessió setmanal: 35€ al mes
- tarifa plana: 45€ al mes per poder assistir a les activitats que vulguis (hipopressius, Vinyasa ioga i ioga kundalini)
- una sessió: 10€


Inscripcions: 972 511 400 o a info@qualia.cat

Més informació sobre les classes: Jesús Carrión 677459546

SOBRE EL KUNDALINI IOGA

Amb les postures i tècniques de respiració, tot el teu cos es transforma: músculs, articulacions, òrgans, glàndules. Descarreguem el cos físic de les toxines i de la informació del passat allà acumulada. Et sents fresc i sa, literalment construeixes nous òrgans i un nou cos. Quan adoptem una asana de ioga, l'experiència de cadascú és molt personal, però per a tots suposa un repte perquè ens estimula a anar més enllà. Ens enfrontem a les resistències corporals i alhora aprenem a gestionar les resistències mentals i emocionals. Fins i tot amb una mentalitat molt racional, no podem deixar de sentir quant s'estira i es reforça la nostra psique amb una asana.

No importa de quina capacitat física partixis, amb disciplina i paciència avançaràs donant-li al teu cos neteja i energia, flexibilitat i potència física. Estimem el ioga perquè ens retorna llibertat de moviment físic i mental.

Una kriya de Kundalini Ioga és una sèrie d'asanes i pranayamas que aconsegueixen un resultat concret a nivell corporal i subtil. 

MEDITACIÓ

A les classes aprendràs meditacions dinàmiques, estàtiques, amb cant de mantres, amb mudres. També aprendràs a meditar caminant, rentant els plats o esperant l'autobús, t'enfocarem perquè practiquis la presència o el present conscient. 

ANATOMIA

Un enfocament fisiològic sobre la relació entre una estructura, músculs, lligaments, ossos i l'energia vital que flueix a través de la postura. És sinònim de la postura mental que prenem davant la vida.

Treballarem el sistema glandular, nerviós, respiratori i circulatori. Tot el nostre ésser.
Enfocament del moviment energètic segons la Medicina Tradicional Xinesa (meridians).
 
En Kundalini Ioga entenem el cicle de la vida i els seus principis. Creiem que tot coneixement és una ajuda per viure encara més en el present.