Qui som

Qualia Centre Wellness és un spa urbà a Figueres (Alt Empordà, Girona), on trobaràs un ambient de calma, benestar i intimitat idoni per recuperar la vitalitat i energia.

Les nostres instal·lacions disposen d'una zona d'aigües, un flotarium, una cabina de parelles amb jacuzzi (Duett), quatre cabines individuals (Magna, Aqua -amb jacuzzi d'hidromassatge-, Iris i Qi), una consulta, un vestuari per a dones i un altre per a homes.

A la nostra zona spa pot gaudir d'una piscina revitalitzant, sauna finlandesa o seca, sauna humida o hammam, dutxa de contrast, dutxa de cubell, pediluvi, zona de relax o tepidarium i una zona d'hidratació, on es poden prendre infusions i aigua.

A les nostres cabines, gaudeixi d'una àmplia varietat de massatges amb tècniques ancestrals i actuals que li relaxaran i reconfortaran la musculatura: massatges descontracturants, tailandesos, ayurvèdics, amb xocolata, amb aromateràpia, rituals de bellesa amb productes exclusius, tractaments facials i tractaments corporals per recuperar la línia.

A les nostres botigues (a Qualia Centre Wellness i en Qualia Shop, la nostra botiga situada al centre de Figueres) trobarà productes cosmètics, d'aromateràpia i suplements dietètics de la màxima qualitat de les següents firmes:

  • Secretos del Aqua (cosmètica orgànica saludable facial, corporal i capil·lar)
  • Phyt's (cosmètica bio facial i corporal, i maquillatge bio de la màxima qualitat, líder a França)
  • Terpenic (aromateràpia, olis essencials, olis vegetals i difusors d'aromes)
  • Jeevan Ayurveda (olis corporals i infusions ayurvédicas, de l'Índia)
  • Morjana (olis corporals exclusius amb aromes orientals)
  • Omamori (exclusius olis facials provinents de diferents llocs del món)
  • DN (suplements dietètics)