Setmana de la Dona 2024
04
Mar
Setmana de la Dona 2024

Per segon any consecutiu, Qualia torna a organitzar la Setmana de la Dona. Serà del 4 al 9 de març i cada dia s'oferiran activitats i tallers dirigits a dones per millorar i fomentar el benestar femení. Les places són limitades. Aquestes són les nostres propostes. No et quedis sense la teva plaça i reserva per a tu i les teves amigues! Els tallers són gratuïts, excepte els que inclouen material (5€ per persona. S'indica a cada taller) i la masterclass de dansa hindú del dissabte.

DILLUNS 4 DE MARÇ

18h Remeis casolans i receptes per elaborar a casa (Míriam Monteys)

Coneixerem les principals plantes medicinals específiques per a les alteracions més habituals de la dona (menstruació, menopausa, ansietat…) i restablir l´equilibri dels nostres ritmes. Aprendrem remeis casolans i combinacions de plantes i formes d'aplicació pel dia a dia. Pràctica: farem cataplasmes casolanes antiinflamatòries i per al dolor.

19h Reflexologia podal. Aprèn els principals punts reflexos dels peus i com fer-los massatges (Míriam Monteys)

Aprendrem a localitzar les principals zones reflectides de la planta del peu ia treballar sobre aquests punts estimulant-los o relaxant-los. Veuràs que a més de ser molt agradable i relaxant, la reflexologia podal és una tècnica que té molts beneficis per a la salut teva i dels teus (pot ajudar a agafar el son, a anar millor al bany, a fer millors digestions, etc).

DIMARTS 5 DE MARÇ

9.30h Ioga per al sòl pelvià (Leticia Aldeguer)

Per equilibrar la nostra energia femenina.

18h Cuina saludable (5€ per persona) (Maria Calmaestra)

Taller d´alimentació saludable pràctic. Aprendrem els beneficis i elements clau dels aliments naturals, sans, equilibrats, ecològics i de temporada. Veurem la importància de l'aportació de tots els nutrients, els antioxidants i els enzims necessaris per al bon funcionament de l'organisme i com influeixen en l'augment de la nostra energia, vitalitat i benestar.

19h Suplementació per a la dona (col·lagen, omega 3, drenants i depuratius, magnesi, relaxants...) (Maria Calmaestra)

És necessària la suplementació? Què hauria de prendre en cas de necessitar-la? Totes les marques de suplementació són igual d'efectives? Aquestes i altres preguntes podem aclarir sobre l'ús de la suplementació o superaliments a les diferents etapes de la dona.


DIMECRES 6 DE MARÇ

19h Aromateràpia. Aprèn a elaborar el teu propi oli i aprèn les propietats dels principals olis essencials per a la dona (5€ per persona) (Míriam Monteys)

Què és un oli essencial i un oli vegetal. Principals olis per a la dona. Usos i aplicacions dels diferents olis al dia a dia. Pràctica: crearem el nostre propi perfum.

DIJOUS 7 DE MARÇ

18h Tècniques d'apoderament femení (Míriam Monteys)

T'agradaria conèixer totes les dones que hi ha en tu? A nosaltres habiten unes forces innates que ens impulsen a ser aquella dona que vols ser. Només que de vegades aquestes forces estan adormides, apagades, ferides, amagades... En aquest taller aprendrem a reconèixer-les i els donarem veu, els obrirem una bretxa, espai de comunicació perquè ens demanin què necessiten per desplegar-se.

19h Ioga per al sòl pelvià (Leticia Aldeguer)

Per equilibrar la nostra energia femenina.


DIVENDRES 8 DE MARÇ

18h Tècniques de relaxació (Míriam Monteys) i concert de bols amb Albert Cuevas

La relaxació vibracional amb sons naturals obre un parentesi perquè el cos, la ment i l'esperit, puguin descansar i aprofitar aquest moment, per recuperar la consciència, part de l'energia perduda durant el dia.


DISSABTE 9 DE MARÇ

10h a 13h Dansa Khatak hindú amb Eva Mas (35€ per persona).

Curs d´iniciació al khatak, una dansa de l´Índia. És una feina de ball amb mudres. És un art que té un gran contingut emocional, curatiu, sacre, espiritual i ple de gràcia.

Reserva de places a info@qualia.cat o al 695 90 10 19.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
Si necessites més informació contacta amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que calgui.
Copyright © 2024 - | Tots els drets reservats.
Design by: Alteregoweb
Whatsapp